call
Bel onze klantenservice: 0318 - 725600
 
 
Neem contact met ons op
 
U heeft een zichttermijn van 14 dagen
 
Klik voor meer informatie
 

Statafelrokken

Met een statafelrok van outlethandel.nl kleedt u uw feest mooi aan.

 

Wij bieden u een mooi assortiment goedkope statafelrokken waarmee u eenvoudig de sfeer uitstraalt die u wenst op uw feest of receptie. De statafelrokken zijn verkrijgbaar in de kleuren Bordeaux, Beige, Oranje, Wit en Zwart. Daarnaast hebben wij ook voor u verschillende goedkope topcovers in de aanbieding. 

 

Wat is een statafelrok.

Een statafelrok is een hoes voor om de statafel. De statafelrok plaatst u eenvoudig en snel om de statafel heen. De statafelrok heeft 4 vakjes die u om de poten van de statafel vast zet zodat de tafelrok stak om de statafel blijft zitten. Bij Outlethandel.nl koopt u al vanaf € 14,95 inclusief btw een statafelrok. Bij grotere aantallen bieden wij ook nog een stafel korting aan. 

 

Wat is een topcover.

Een topcover plaatst u om de statafelrok heen. U kunt kiezen voor ton sur ton maar ook voor een duo color zodat u een speelse uitstraling krijgt. Als er tijdens een feest een vlek op de statafelrok zit plaatst u snel de topcover er overheen en de statafel ziet er weer als nieuw en schoon uit. 

De statafelrokken en topcovers zijn ideaal voor uw feest, horecabedrijf, receptie enz enz.

Bekijk hier ons assortiment.

Goedkope statafelrokken online bestellen.

 

Ook de collectie statafelrokken van Dena Textile hebben wij in ons assortiment. De tafelrokken van Dena zijn in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. Voor meer informatie over de kleuren en modellen kunt u contact met ons opnemen.

Bierbankhoezen - Statafelhoezen - Tafelhoezen - Tafelrokken - Stoelhoezen - Beschermplaten - Podiumrokken - Tafelkleden - Topcovers

Statafelrok model festival van het merk dena     Bierbank hoezen in diverse kleuren leverbaar     Stoelhoezen bistro outlet